Nieuws van het bestuur

I.v.m. de coronacrisis is er een maand overgeslagen met het ‘Harichnieuws’, daarom nu een stukje van het bestuur via Facebook. Ook is het op de site van KC Harich elke maand te lezen.

Trainingen jeugd
Op 21 april kwam het verlossende woord eruit dat de jeugd t/m 18 jaar weer mag trainen in groepsverband. De jeugdcommissie heeft de nodige overleggen gehad en alles gereed gemaakt om weer te kunnen trainen. Zo begint elk team op een andere tijd, mogen de ouders niet het veld betreden en is voor iedereen die het veld op komt desinfectie verplicht.
Vorige week zijn de eerste trainingen dan ook voor de jeugd t/m 12 jaar weer gestart. Deze week is de oudere jeugd t/m 18 jaar weer van start gegaan. Voor de oudere jeugd geldt wel dat zij 1.5 meter afstand van elkaar moeten behouden. Hier worden creatieve trainingen voor bedacht.

Koekactie
Door alle maatregelen ging de koekactie dit jaar anders dan anders, wat zijn we dan blij met social media dat we op deze manier de koeken konden verkopen. Iedereen die zelf naar de bakkerij is geweest, gekocht en verkocht heeft via de app, mail, vrienden, familie of op het werk.. Hartelijk dank! We hebben alle koeken kunnen verkopen hierdoor. Ook willen we iedereen van Bakkerij Prins bedanken voor de koekactie en voor de afgelopen jaren heel erg bedankt voor de fijne samenwerkingen!!

Onderhoud kantine
Ondertussen hebben de vrijwilligers niet stil gezeten en zijn de oude kozijnen vervangen door nieuwe kozijnen, is de veranda weer mooi gemaakt met nieuwe lichtplaten en is er geschilderd om alles weer mooi te krijgen. Bedankt aan iedereen de hieraan mee geholpen heeft!

Dassen
Helaas hebben we veel last van dassen op het korfbalveld. We proberen deze dieren al langere tijd van het veld te houden. Nu is er stroomdraad rond het veld gespannen. Het is niet gevaarlijk, echter kan je er wel van schrikken natuurlijk.

We hopen dat we iedereen snel weer zullen zien korfballen of supporteren. We houden u op de hoogte!..

Namens het bestuur,
Marrit Boersma