Nieuws van het bestuur

Graag had ik jullie willen vertellen dat we op 14 maart een spannende wedstrijd hadden gezien met alle supporters bij elkaar in de sporthal. Helaas werd op 12 maart bekend dat we tenminste tot 31 maart geen wedstrijden zullen spelen om het coronavirus. Verstandig leek het ons als bestuur om ook de trainingen te stoppen tot tenminste 31 maart. 16 maart is er door de KNKV besloten om de overige wedstrijden van de zaalcompetitie te schrappen.

Update op 23 maart zijn de maatregelen door het kabinet nog strenger geworden. Een maatregel wat hieronder valt is dat er geen bijeenkomsten of evenementen mogen plaatsvinden tot 1 juni. Het KNKV heeft besloten om helaas alle wedstrijden voor het veldseizoen af te lassen. Over de afwikkeling – dus de rangschikking en promotie- en degradatieregeling- neemt de KNKV uiterlijk 6 april besluit. Op de site van de KNKV kunt u het nieuws volgen wat betreft het coronavirus, natuurlijk houden wij u ook op de hoogte.

Klusdag en ledenvergadering
Op zaterdag 11 april wilden we graag een klusdag organiseren om de kantine, kleedkamers en het veld weer gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Helaas gaat dit niet door. De ledenvergadering stond gepland op 18 mei. Ook dit gaat niet door. Beide activiteiten worden uitgesteld tot na 1 juni. Leden die volgend jaar niet meer door kunnen of willen korfballen moeten dit voor 1 mei aangeven. Hiervoor is een afmeldformulier te vinden op de website van KC Harich welke ingevuld moet worden.

Tot slot hoop ik dat iedereen gezond is en gezond blijft, denk aan elkaar. Tot over een paar weken/maanden?!..

Namens het bestuur,
Marrit Boersma