Van de jeugdcommissie

Momenteel is het voorjaarsvakantie en heeft bijna elk jeugdteam 2 zaterdagen vrij, even uitrusten voordat het laatste deel van het zaalseizoen begint. Er zijn nog 5 competitie rondes te gaan tot het einde van het seizoen. De F1, D1 en de C1 staan alle drie momenteel op de tweede plaats, dicht bij een kampioenschap! Succes met de laatste loodjes van het zaalseizoen allemaal!

Kangoeroes
Op zaterdag 8 februari was de maandelijkse kangoeroetraining weer in de sporthal in Balk. Maar liefst 20 enthousiastelingen kwamen te trainen. 7 maart is alweer de laatste kangoeroetraining in de zaal voor dit seizoen, natuurlijk gaan we op het korfbalveld in Harich gewoon verder tijdens het veldseizoen!

Filmmiddag + Patat eten
Op vrijdag 6 maart zal er een filmmiddag + patat eten worden georganiseerd voor de jeugd van de Fjes t/m de Dtjes in de kantine in Harich. Deze middag duurt van 5 tot 7 uur. Houd deze dag vrij voor een gezellige middag met je korfbal vriendjes en vriendinnetjes! Meer informatie volgt snel. 

Poiesz actie 
10 Februari is de Poiesz actie weer begonnen, deze actie zal tot 5 april duren. KC Harich doet ook weer mee aan deze actie, daar zijn wij heel blij mee. Daarom vragen wij jullie om zo veel mogelijk muntjes te sparen voor onze club. Zaterdag 28 maart staat KC Harich in de Poiesz om de aanbieding te promoten voor extra muntjes.

Toernooi jongste jeugd
Voor de jongste jeugd is er weer een toernooitje georganiseerd, het lintjo toernooi. Deze zal plaatsvinden op 14 maart.

Veel succes allemaal met de laatste wedstrijden van het zaalseizoen!

Namens de JC,
Nynke