Nieuws van bestuur

De voorjaarsvakantie voor de scholen zit er alweer op. Voor de meeste teams betekend dit dat ze twee weekenden rust hebben gehad. Sommige jeugdteams hebben wel een wedstrijd mogen spelen. De meeste teams mogen nog 5 wedstrijden in de zaal spelen en gaan daarna alweer het veld op. Op 14 maart zal Harich 1 weer optreden tegen DTG 1. Helaas werd de vorige wedstrijd verloren met 15-13, Harich zal er dit keer dan ook op gebrand zijn de volgende wedstrijd te winnen. Graag nodigen we iedereen weer uit om deze wedstrijd bij te wonen en Harich de overwinning toe te juichen!

Op donderdag 19-03-2020 vindt de jaarlijkse koekactie in samenwerking met bakerrij Prins weer plaats. We zijn alweer druk bezig met de verdeling van de dorpen en straten, wilt u helpen als vrijwilligers dan kunt u zich aanmelden bij Hilde of Wilma. Vele handen maken immers licht werk. Alvast willen we iedereen die geholpen heeft hiervoor bedanken.

Tot slot wil ik alle scheidsrechters bedanken. Dankzij hun inzet zal de boete van de KNKV zo laag mogelijk zijn. Petje af!!

Namens het bestuur,
Marrit Boersma