Van de jeugdcommissie

De eerste wedstrijden in 2020 zijn alweer gespeeld. Een aantal jeugdteams is goed op weg naar een mogelijk kampioenschap dit zaalseizoen. De C1 staat momenteel bovenaan en heeft nog niks verloren, ga zo door! De D1 en D2 staan beide derde in de poule, een prima plekje en wie weet kunnen zij het kampioenschap ook nog weten te bemachtigen.  De E1 staat ook 3e maar het scheelt niet zo veel punten met de nummer 1, misschien binnenkort staan jullie op de eerste plaats. Ook de F1 is heel dichtbij, zij staan 2e maar hebben net zoveel punten als de nummer 1. Ga zo door jongens en meisjes!

Schaatsen Heerenveen
Op vrijdag 3 januari hebben we geschaatst in Heerenveen met maar liefst 60 jeugdleden en ouders. Hier hebben we een geslaagde dag gehad!

Kangoeroes
Op zaterdag 11 januari werd er weer een kangoeroetraining georganiseerd. 16 enthousiaste kinderen deden fanatiek mee met de training. De volgende kangoeroe training is op zaterdag 8 februari om 09:00 uur in de sporthal. Tot dan!

Line-up LDODK
Zaterdag 1 februari speelt LDODK 1 tegen DVO/Accountor 1 in Gorredijk. Tijdens de Line-up mogen er jeugdteams uit de regio meelopen met spelers van beide teams. Dit keer mag KC Harich D1 meelopen in de line-up. Superleuk! Heel veel plezier jongens en meiden bij LDODK!

Namens de JC,
Nynke