Van de jeugdcommissie

Allereerst alvast een gezond, gelukkig en sportief nieuwjaar gewenst!

Op dit moment is het voor de meeste jeugdleden nog kerstvakantie. Dit geldt ook voor het korfballen, de eerste wedstijden in 2020 zullen plaatsvinden op zaterdag 4 januari.

Maar KC Harich zit niet stil in de kerstvakantie; Op 30 december zal de jaarlijkse oliebollen actie weer plaatsvinden, hier doen ieder jaar weer veel vrijwilligers aan mee en ook de jeugdleden zijn actief aan het helpen! Super jongens en meisjes voor alle hulp.

Op vrijdag 3 januari gaan we met z’n allen te schaatsen in Heerenveen, een zeer leuke en ook sportieve activiteit.

Natuurlijk zijn er in 2020 ook weer kangoeroetrainingen. Afgelopen training waren er maar liefst 16 enthousiaste kinderen te trainen, super! Op zaterdag 11 januari zal de eerste kangoeroetraining van 2020 plaatsvinden. De training begint om 10:00 uur in de sporthal in balk, tot dan!

Nogmaals wens ik iedereen een sportief 2020 toe!

Namens de JC, Nynke