Nieuws van het bestuur

De helft van het zaalseizoen is alweer gespeeld, de tijd gaat snel. Sommige jeugdteams staan boven aan en doen dus nog volop mee met het kampioenschap, andere teams staan in het midden en sommigen hebben helaas nog niet veel wedstrijden gewonnen, maar zij maken wel veel plezier in het veld!
Het eerste van Harich staat 4e, zij spelen mooie wedstrijden. Helaas zijn sommige ploegen iets te groot voor Harich. Het tweede van Harich staat onderaan in de poule, zij zullen hard moeten strijden de laatste helft van dit seizoen. Het derde staat op een mooie 2e plaats en het vierde staat mooi in het midden. Er kan natuurlijk nog veel gebeuren!..

Halwacht
Ondertussen hebben wij de halwacht weer overgenomen van DTG. Het schema stond in het vorig Harichnieuws, ook staat het op de site. Wanneer iemand niet kan, graag onderling ruilen. Het kan ook zijn dat ouders zijn ingedeeld bij hun kinderen. Kijk dus goed.

Graag willen we de ouders erop attenderen dat ook zij verantwoordelijk zijn dat er geen kinderen met ballen in de zaal, bij het materiaal of in de kleedkamers spelen.

Acties
Bij de oliebollenactie hebben we vele oliebollen verkocht en het heeft dan ook een mooie bijdrage geleverd wat ten goede komt van de korfbalclub. Iedereen die heeft geholpen hartelijk dank hiervoor. De volgende acties staan alweer in de agenda. Zo doen wij mee met de poiesz actie dit voorjaar en in maart is de jaarlijkse koekactie. De senioren en de oudste jeugd wordt automatisch ingedeeld bij de koekactie, maar meer hulp kunnen we altijd gebruiken. Als u wilt helpen, kunt u dit melden bij iemand van het bestuur. Hierover wordt te zijner tijd nog bericht over gedaan.

Namens het bestuur,
Marrit Boersma