Nieuws van het bestuur

Op het moment van schrijven is het kerstvakantie, dat betekend dat iedereen eventjes in de ruststand wat betreft korfbal is en waarschijnlijk samen aan het genieten is van de kerstdagen en oud en nieuw. Op 4 januari mag de B2 alweer de eerste wedstrijd spelen van het nieuwe jaar en op 11 januari starten de andere teams weer.
Voor het eerste van Harich staat er een belangrijke en mooie wedstrijd op programma DTG 1- KC Harich 1. Beide ploegen hebben 6 punten, dus het belooft een spannende wedstrijd te worden. De wedstrijd begint op 19:00 uur, zien we u daar!?
Afgelopen 18 december was er clinic georganiseerd voor de trainers, erg interessant hoe je een nog betere training kunt maken voor de jeugd. Ook stond het mixtoernooi weer op het programma voor de senioren, A’s en de B’s. Het waren weer leuke wedstrijden.

60 jarig jubileum KC Harich
Misschien hebben sommigen de datum al in het vorig Harich nieuws gezien.. Maar in het weekend van 18 t/m 21 juni zal het 60 jarig jubileum feest van KC Harich worden gehouden. De commissie is al druk bezig met de feestelijke voorbereidingen en het beloofd dan ook een super leuk weekend te worden. Zet deze datum dus ook maar vast in de agenda!

Kleding van de club
Kinderen kunnen de korfbalbroekjes- en rokjes lenen van de korfbalclub. Ook heeft iedereen van de selectie een gesponsord trainingspak. Momenteel missen we nog wat kledingstukken en dat is zonde. Ons verzoek is om nog eens in de kasten te kijken of er nog een kledingstuk van de korfbalclub in ligt. Ook als je helaas wil gaan stoppen met korfballen bij KC Harich is het de bedoeling dat je de geleende kledingstukken terug brengt naar iemand van de JC of het bestuur.

Als laatste wil ik iedereen een goed 2020 wensen. We hopen er weer een sportief jaar van te kunnen maken. Namens het bestuur,
Marrit Boersma