Stukje van bestuur

Na een lange voorbereidingstijd gaat de zaalcompetitie beginnen. Er zijn vele oefenwedstrijden gespeeld door de jeugd en senioren. De selectie heeft er 3 oefenwedstrijden op zitten en hieruit zijn weer 2 ploegen geselecteerd.

Kledingactie:
Er is weer heel wat kleding ingezameld, in totaal 1580 kg en hiermee hebben we €400,- opgehaald. Iedereen heel erg bedankt voor het inzamelen. Omdat dit weer een succes is geweest kan iedereen alvast weer gaan inzamelen voor volgend jaar, dan zullen we deze kledingactie weer organiseren. Dus inzamelen maar weer!..

Oud papier:
Lang heeft er een oud papier container bij het korfbalterrein gestaan. Hier komt een einde aan. Deze papier container stond bij KC Harich omdat wij hier opbrengsten voor kregen. Helaas krijgen we een steeds mindere opbrengst waar we soms zelfs bij moeten betalen. Hierom hebben we besloten om met ingang van 2020 te stoppen met de oud papierinzameling. In november en december 2019 staat de oud papiercontainer nog wel bij de korfbalclub. U kunt het oud papier dan nog brengen, graag zelfs! We willen iedereen bedanken voor het jarenlange brengen van oud papier iedere maand!

Oliebollenactie:
We gaan alweer richting de maand december. Dan staat de oliebollenactie weer op de planning. De actie is op maandag 30 december. We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken voor appels schillen, suikerzakjes vullen, bakken, inpakken, bezorgen.. Dus meldt u aan. U kunt het laten weten bij één van het bestuur.

Namens het bestuur,
Marrit Boersma