Van de jeugdcommissie

Voor de jeugdploegen is het veldseizoen alweer afgelopen en dit keer met twee kampioenen: de B2 en de C1. Super gedaan en van harte gefeliciteerd spelers en coaches!

Binnenkort worden de trainingstijden voor de zaal weer bekend gemaakt bij de trainers en de spelers. Er zal weer volop in de zaal worden getraind. De trainingen zullen voor de meeste jeugdploegen, net als de senioren, na de herfstvakantie weer beginnen. Het zaalseizoen gaat 23 november weer van start, nog even geduld dus! Binnenkort, als het competitieschema bekend is, zal het jeugdschema ook weer op de site verschijnen.

Kangoeroes

In de zaal zullen er ook weer kangoeroetrainingen plaatsvinden, de data van de kangoeroe- trainingen zullen binnenkort weer bekend worden gemaakt middels een poster en flyers op de basisscholen en natuurlijk op Facebook en de website. Ook zullen er weer toernooitjes voor de korfballende kids van 5 en 6 jaar oud worden georganiseerd.

Kampioenenparade

De kampioenenparade vindt dit jaar plaats op 26 oktober 2019 tussen de wedstrijden van Harich 2 en Harich 1 in. Hier zullen de kampioenen van dit veldseizoen gehuldigd worden en krijgen ze allen een medaille!

Trainers- en coachesvergadering

De trainers en coaches van de jeugdteams hebben 17 oktober weer met elkaar aan tafel gezeten. We hebben van alles besproken over het afgelopen veldseizoen. Ook zijn er een aantal ‘zwart-wit geformuleerde’ stellingen besproken, waaruit ook weer waardevolle tips voortkwamen.

Activiteiten

In de herfstvakantie zijn we op dinsdag 22 oktober met een club van 50 kids te zwemmen geweest bij de Kuilart. Het was een zeer geslaagde en gezellige avond! De eerstvolgende activiteit is de veldseizoen-afsluiting, deze vindt plaats aan het eind van de middag op 26 oktober. Er wordt heerlijke stamppot geserveerd en er is een draaiend rad aanwezig met mooie prijzen!

Inzamelactie

Vorig jaar is er voor het eerst een kledinginzamelactie georganiseerd. Veel opgeruimde kasten, positieve reacties en daarmee een mooi bedrag voor in onze clubkas! Dit jaar wordt er opnieuw een kledinginzamelactie georganiseerd. Dit keer via de organisatie Smart Recycling. Vanaf zondag 27 oktober tot en met donderdag 7 november kunnen de vuilniszakken, goed dicht geknoopt, onder het afdakje bij de korfbalkantine (Harichsterdyk 3A) gezet worden. Deze worden dagelijks binnen gezet. Dus, OPRUIMEN maar! Meer informatie over de actie is te vinden op de site van KC Harich.

Veel succes iedereen met komend zaalseizoen!

Sportieve groetjes namens de JC,
Nynke