Nieuws van het bestuur

De laatste dag van oktober alweer, dat betekend dat alle wedstrijden van het najaar alweer zijn gespeeld. De jeugd is al twee weekenden vrij en de senioren hebben afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd gespeeld. Dit seizoen kunnen we drie teams feliciteren met het kampioenschap, de C1, B2 en de midweek. De selectie heeft dit najaar veel moeite gehad om de punten te pakken. In het voorjaar zullen zij dit moeten doen. Het 3e staat op dit moment mooi in het midden.

De voorbereidingen voor de zaal zijn deze week alweer begonnen bij de meeste jeugdteams en zo ook voor de selectie. Aanstaande 7 november zal het wedstrijdschema bekend worden gemaakt door KNKV. We zullen zo snel mogelijk het schema doorsturen zodat iedereen op de hoogte is. Op zaterdag 23 november zullen de eerste wedstrijden plaatsvinden. DTG neemt de halwacht de eerste helft van het zaalseizoen voor haar rekening. In januari neemt KC Harich de beurt over. Het is de niet de bedoeling dat de kinderen door de zaal, op of onder de tribune of door de kleedkamers rennen. Graag hierop letten. RABO clubsupport In het vorig Harich nieuws vroegen we om stemmen voor de RABO clubsupport. We willen een ieder bedanken voor het stemmen en natuurlijk ook de Rabobank. Deze actie heeft voor ons een mooi resultaat opgeleverd!

Kledingactie Van 27 oktober tot en met 7 november is de kledinginzamelactie. U kunt dan gevulde vuilniszakken, goed dicht geknoopt, onder het afdakje bij de korfbalkantine (Harichsterdyk) gezet worden. Deze worden dagelijks binnen gezet.

Namens het bestuur, Marrit Boersma