Van de jeugdcommissie

Hallo sportieve jongens en meisjes!

De eerste wedstrijden
Het korfbal seizoen is van start gegaan en de eerste competitie rondes zijn alweer geweest. De teams, trainers en de coaches zijn fanatiek bezig met het korfballen. Er wordt goed getraind en de wedstrijden worden met plezier gespeeld. Succes allemaal met de komende wedstrijden!

Kangoeroes
Op 7 september zijn we gestart met de eerste kangoeroetraining van dit seizoen. Er waren 12 enthousiaste kinderen aanwezig die allemaal fanatiek mee deden. De volgende kangoeroe training staat gepland op zaterdag 12 oktober!

Activiteiten
De eerste activiteit staat gepland op woensdag 25 september, namelijk het schoolkorfbal toernooi. Deze zal dit jaar plaatsvinden op het korfbalveld in Wijckel. In de herfstvakantie staat het zwemmen in Koudum op de planning, hierover zal binnenkort meer bekend worden gemaakt.

Scheidsrechter avond op 11 oktober
Sinds een aantal jaar wordt er een scheidsrechtersavond georganiseerd voor de jongste senioren maar ook voor de jeugdscheidsrechters die nog wat bijgespijkerd willen worden. Alle senioren fluiten een paar jeugdwedstrijden per seizoen. Op deze avond worden de basisregels doorgenomen. Jacob van Dijk zal 11 oktober de avond leiden in de kantine van Kc Harich.

Sportieve groetjes,
Namens de jeugdcommissie
Nynke Meinsma