Nieuws van het bestuur

Er zijn alweer volop mooie en spannende wedstrijden gespeeld dit seizoen. De ene week in de regen en de andere week in de stralende de zon, de ene met winst en de andere helaas verloren. We hebben het dit seizoen allemaal alweer meegemaakt. De selectie heeft de beide teams rond. Het tweede heeft helaas nog geen punten weten te behalen. Het eerste heeft de eerste wedstrijd niet weten te winnen, maar de tweede wedstrijd wel.
Er is te zien dat er veel plezier is in het veld, wat de mensen langs het veld ook blij maakt!

Waar we dit jaar nog meer blij van willen worden is het volgende: We willen op het veld van KC Harich graag een rookvrije zone tijdens de jeugdwedstrijden. Dit betekend dat er niet meer gerookt mag worden langs het veld tijdens trainingen van de kangoeroes t/m de wedstrijden van de A’s. Spreek elkaar hier ook op aan als u het ziet. Zo werken we met z’n allen voor een rookvrij korfbalveld.

Misschien heeft u tijdens wedstrijden op avond al gemerkt dat we nu goede verlichting hebben op het veld, hier wordt dan ook nog steeds druk aan gewerkt. KC Harich doet dit jaar mee aan Rabobank Clubsupport. Leden van de Rabobank kunnen vanaf 27 september op de vereniging of stichting stemmen naar keuze. Wij stellen het zeer op prijs dat KC Harich zoveel mogelijk stemmen krijgt! Het bedrag wordt besteed aan de nieuwe veldverlichting. Kijk op Rabobank.nl/clubsupport voor meer informatie en stem!

Namens het bestuur,
Marrit Boersma