Van de jeugdcommissie

Hallo sportieve jongens en meisjes!

De zomervakantie is al bijna voorbij dus het korfbalseizoen gaat ook weer bijna van start. Alle nieuwe teams zijn al bekend gemaakt aan het einde van het vorige seizoen. De trainingsdagen en tijden zijn nu ook bekend. De trainers en coaches hebben weer zin in het nieuwe korfbal seizoen.

De junioren zijn 21 augustus al fanatiek begonnen met trainen, de rest van jeugdteams zal vanaf maandag 26 augustus weer actief zijn. De oudste jeugd gaat zaterdag 31 augustus naar het Leonidastoernooi in Noordwolde. Op 7 september begint de competitie.

Het jeugdschema van de wedstrijden dit seizoen zullen weer in Harichnieuws en op de site van K.C. Harich te vinden zijn. Ook zullen dit seizoen weer kangoeroe trainingen worden gegeven. De eerste training zal 7 september plaatsvinden. We zijn nog op zoek naar (een) enthousiaste begeleider(s). Iemand die deze kar wil trekken. Graag melden bij de jeugdcommissie.

We hopen op een prachtig en sportief seizoen!

Groet van de jeugdcommissie,

Aaltje Hotsma, Josien Tuinier, Mathilda Hoogeveen en Nynke Meinsma