Van de Jeugdcommissie

Einde van de competitie
Het einde van het seizoen is in zicht, 15 juni zijn de laatste wedstrijden. We kunnen terugkijken op een zeer gelaagd korfbaljaar en dat hopen we natuurlijk door te zetten volgend jaar. Naast alle kampioenen van dit jaar zijn er nog twee teams die in het laatste veldseizoen de titel hebben veroverd. De B1 werd voor de derde (!) keer op rij kampioen.  Ook de A2 wist kampioen te worden, gefeliciteerd allemaal!

Kangoeroes
Zaterdag 1 juni was de laatste Kangoeroe training. 12 kinderen trainden mee op deze mooie zonnige dag. Natuurlijk waren er deze keer dan ook spelletjes met water. Wat een vrolijk festijn!

Heite en memme korfbal
Zaterdag 1 juni was er, na de wedstrijd van Harich 1, het heite en memme korfbal toernooi. Dik 30 kinderen deden samen met hun ouders mee. Er werd fanatiek gekorfbald en goed samen gespeeld. Op het einde kregen de winnaars van de pouls een heerlijk stukje gebak! Hierna sloten we de dag met z’n allen af met een gezellige BBQ. Bedankt allemaal voor deze geweldige dag!

Jeugdweekend
Als afsluiter van het seizoen staat natuurlijk het altijd leuke jeugdweekend nog op de planning. Deze zal plaatsvinden van vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni. Het weekend begint met het jaarlijkse schutterstoernooi. De andere activiteiten houden we nog even geheim. Vergeet je niet op te geven! Tot 21 juni!

Plus actie
De clubfund actie van de plus is afgelopen. De datum van de officiële afsluiting van de actie en de uitreiking van de cheques wordt binnenkort bekend gemaakt. Daarna is het ook mogelijk om je bestelde eigen FANartikelen op te halen!

Volgend seizoen
De ploegen voor seizoen 2019-2020 zijn inmiddels bekend. Het is altijd weer een hele puzzel. We willen graag dat iedereen in een ploeg speelt waar hij/zij zich thuis voelt en waar hij/zij zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. We hebben met zorg naar de kinderen en de groepen gekeken en met veel mensen gesprekken gevoerd. We denken dat het zo moet lukken!

Bedankt voor het fanatieke en gezellige korfbaljaar, tot volgend seizoen!

Namens de JC,
Nynke