Van de jeudgcommissie

Hallo Allemaal!

Het zaalseizoen is inmiddels afgesloten en de veldcompetitie is begonnen. De jeugd heeft een geslaagde zaalcompetitie gehad en daar is dan ook 1 kampioen uitgekomen: Harich B1! Nogmaals gefeliciteerd met deze prestatie.

Het veldseizoen ging voor de C1 ging 13 april al van start met de eerste wedstrijd. 20 april waren de andere jeugdteams aan de beurt. De competitie begint en eindigt later dan vorige jaren. De laatste jeugdwedstrijden op het veld zullen op 15 juni plaatsvinden. We hopen natuurlijk op een sportief en plezierig seizoen. Succes iedereen!

Kangoeroetraining 11 mei

De eerst volgende kangoeroe training zal plaatsvinden op 11 mei. Dit is de eerste veld training voor de kangoeroes dit jaar en het belooft weer erg leuk te worden. Tot dan!

Korfbalweekend

Van vrijdag 21 juni op zaterdag 22 juni zal ons jaarlijkse korfbalkamp weer plaatsvinden. Het wordt net als elk jaar een sportief en gezellig kamp. Binnenkort volgt er meer informatie over het kamp.

Heit en Memme korfbal

Ook zal aan het eind van het seizoen het ‘Heit en Memme korfbal’ toernooi weer plaatsvinden. Wanneer wordt nog bekend gemaakt. Dus maak ‘Heit en Mem’ maar alvast enthousiast voor dit leuke toernooi en misschien wel even oefenen zodat ‘Heit en Mem’ dan ook goed kunnen korfballen!

Clubfund Actie

De clubfund actie van de plus is nog steeds in volle gang en er wordt ook zeker fanatiek gespaard voor de unieke fan artikelen. Ga zo door en blijf sparen!

Namens de JC,

Nynke