Nieuws van het K.C. Harich bestuur

We gaan richting het einde van de maand april en er is nog maar 1 speelronde geweest op het veld, op 1 jeugdteam na. De veldcompetitie is laat gestart eindigt dus ook laat in het seizoen. In het weekend van 15 juni is de laatste speelronde.

Nieuwe trainer
Selectietrainer Peter de Groot heeft ter kennis gegeven te stoppen als trainer bij K.C. Harich. Peter is dan twee jaar trainer geweest.
De TC van K.C. Harich is op zoek gegaan naar een nieuwe trainer. Heel ver hoefden zij niet te zoeken. Hans Meulman uit Harich is bereid deze functie op zich te nemen. Hij zal in augustus 2019 gaan starten.

Nieuwe voetenveger
Sietse Veldman heeft voor de club een voetenveger gemaakt. Op het veld worden de sportschoenen vaak smerig. De kleedkamers willen we graag zo schoon mogelijk houden, vandaar dat deze veger gemaakt en geplaatst is. Hartelijk dank, Sietse.

Nieuw scorebord
Er is door vrijwilligers hard gewerkt aan een digitaal scorebord. Het ontwerp en het bouwen aan het bord is gedaan door Sietse Veldman. Op zaterdag 13 april is het bord getest. Na de test kan hij ‘echt’ gebruikt worden. Hoofdsponsor hiervan is Autoland van den Brug. HJH reclame is uitvoerend en draagt ook middels sponsoring bij. Zo ook De witte schuur Harich, Westra RVS, Bos mechanisatie.

Schoonmaak
De schoonmaakcommissie heeft voor dit veldseizoen een schoonmaakschema opgesteld. De schema is onderhand naar de ouders gemaild. In het vorige Harichnieuws en op de website is hier al kort over verteld. Enkele ouders en oudste jeugdleden zijn hier al mee gestart. We hopen dat een ieder hier betrokken in blijft.

Ledenvergadering
Op maandag 13 mei 2019 staat de ledenvergadering gepland om 20.00 uur in de kantine te Harich. Elders in Harichnieuws vindt u de agenda. We hopen op een grote opkomst.

Afmelden lidmaatschap
Vóór 1 mei 2019 geldt de datum voor afmelding van uw lidmaatschap voor korfbal. Natuurlijk hopen wij dat het niet gebeurd. Maar mocht dit wel zo zijn, dan is deze datum belangrijk.

Namens het bestuur, Janneke Bruno