Van de jeugdcommissie

Het zaalseizoen komt bijna tot z’n einde, een aantal jeugdteams moeten nog 1 of 2 wedstrijden korfballen in de zaal en dan mogen we weer het veld op! Voor de A2 en de B1 is het nog erg spannend want zij kunnen nog kampioen worden, de C1 kan nog gedeeld kampioen worden. Succes allemaal! Alle jeugdteams kunnen terug kijken op een sportieve en enthousiaste zaalcompetitie en zullen in april allemaal weer fanatiek beginnen met de veldcompetitie.

Clubfund
Vrijdag 15 maart was de kickoff van de clubfund actie van de PLUS, waarbij de promotiespelers ook aanwezig waren. 5 jeugdleden van Kc Harich zijn uitgekozen als promotiespeler voor de actie, zij staan op de promotieartikelen die in de Plus hangen. Vanaf zondag 17 maart tot en met 25 mei kan je sparen voor je eigen unieke Fanartikelen. Ook gaat er een bedrag van de gespaarde punten naar de clubkas, dus allemaal naar de Plus!

Kangoeroes
Afgelopen kangoeroetraining waren er 16 enthousiaste kinderen die graag wilden korfballen. De volgende kangoeroetrainingen zullen plaatsvinden op het korfbalveld in Harich. De eerst keer zal zijn op 13 mei.

Korfbalkamp
21 juni zal ons jaarlijkse korfbalkamp weer plaatsvinden. Zoals elk jaar maken we er weer een gezellig, leuk en sportief weekend van met leuke activiteiten! Dus zet de datum maar alvast in de agenda.

Trainers en Coaches vergadering Op 21 maart was er in de kantine van het korfbalveld weer een bijeenkomst met de trainers en coaches. Samen hebben we besproken hoe het gaat met de jeugdteams, hoe het trainen geven en het coachen ging. Daarna hebben we in kleine groepjes vragen besproken. De avond was zeer nuttig en we hebben weer veel opgestoken!