Van het bestuur

Op dit moment is het voorjaarsvakantie voor de scholen.
Ook voor de korfballers onder ons zijn het twee rustige weekenden.
Er wordt gespeeld op 16 februari door Harich 4 en op 23 februari spelen de D’s een wedstrijd.

Op maandag 18 februari organiseert de jeugdcommissie een spelmiddag voor de jeugdleden. Wat u alvast in uw agenda kan noteren; op donderdag 14 maart organiseert de korfbalclub de jaarlijkse koekactie. Nadere informatie volgt. Wel kunnen ouders zich vast melden of ze willen helpen.

Het bericht is via de app gekomen.

Op zaterdag 16 maart doet de korfbalclub weer mee met NL doet. Dat betekent voor K.C. Harich het organiseren van een klusdag op het korfbalveld te Harich. Te denken van aan schoonmaken van ruiten, kozijnen, reclameborden, maar ook het schoffelen van de perkjes, terras schoonmaken. Uiteraard zijn er voor deze dag vrijwilligers nodig. Alle hulp is welkom!

Namens het bestuur,

Janneke Bruno