Van de Jeugdcommissie

In tegenstelling tot voorgaande jaren, toen de competitie rond deze tijd ten einde liep, zijn we dit jaar nog in volle gang. Een aantal jeugdteams moeten zelfs nog 4 wedstrijden korfballen!
De twee juniorenteams staan beide gedeeld bovenaan dus er is zeker nog een mogelijkheid om kampioen te worden. Ook de B1 staat op de eerste plek. De B2, de C1 en de D1 staan momenteel op een mooi plekje in de middenmoot van de competitie, ze werken er hard aan om puntjes te pakken! De E1 doet het ook goed en staan nu op een gedeeld 2e plek, zij doen er natuurlijk ook alles aan om misschien ook nog kampioen te worden, alles is nog mogelijk. De E2 strijdt momenteel om de tweede plek, topprestatie. Al doet de E3 niet mee voor de prijzen in de competitie, ze zijn altijd vrolijk en fanatiek aan het korfbalballen, ga zo door dames en heren! Tot slot hebben we de jongste kanjers, de F1, zij doen het ook super en staan op een mooie tweede plek!

Kangoeroes
Op zaterdag 16 februari was de maandelijkse kangoeroetraining weer in de sporthal in Balk. Maar liefst 15 enthousiastelingen kwamen te trainen. 9 maart is alweer de laatste kangoeroetraining in de zaal voor dit seizoen, natuurlijk gaan we op het korfbalveld in Harich gewoon verder tijdens het
veldseizoen!

Sport- en Spelmiddag
Op maandag 19 februari vond de jaarlijkse sport- en spelmiddag van KC Harich weer plaats. Alle jeugd en hun vrienden waren welkom. Er waren maar liefst 60 fanatieke kinderen op deze middag. Tijdens deze middag konden de kinderen meedoen met allerlei spellen; van schieten op een korf tot slingeren in de touwen en er was zelf een tumblingbaan aanwezig waarop de kinderen allemaal truckjes konden uitvoeren. Wederom was het een zeer geslaagde middag!

Veel succes allemaal met de laatste wedstrijden van het zaalseizoen!

Namens de JC,
Nynke