De D1 naar LDODK in Gorredijk

Zaterdag 16 februari was de D1 van KC Harich uitgenodigd om een wedstrijd bij te wonen van LDODK tegen KCC uit Capelle aan den IJssel. De 6 jongens en meiden uit Harich, Balk, Wyckel en Oudega zagen een spannende eerste helft. Vlak voor de pauze kon de uitploeg het gaatje bijna dichten; 13-11. We zagen flitsend korfbalspel en prachtige snelle acties van beide ploegen. Ze waren altijd in beweging en gooiden (bijna) alle ballen op maat, waarna ze rustig tot schot konden komen. Na de rust kwam LDODK beter uit de kleedkamers.

De rebound was over het algemeen goed verzorgd en daardoor waren er mooie lange aanvallen met veel doelpunten. Uiteindelijk werd de eindstand 33-24. De kinderen en hun begeleiders hebben genoten van een mooie korfbalavond. Ook al zei een van de jongens; “Ik speel toch liever zelf” en dat is natuurlijk helemaal prima!