Van de Jeugdcommissie

De eerste wedstrijden in 2019 zijn al weer gespeeld. De junioren doen het beide super goed; de A1 staat bovenaan en heeft nog geen enkele wedstrijd verloren en de A2 staat op een mooie tweede plek. Ook de B1 staat bovenaan in de competitie en de B2 staat tweede! De C1 en D1 staan op een plekje in de middenmoot en korfballen leuk mee. Onze jongste jeugd teams zijn ook allemaal fanatiek bezig; de E1, E2 en F1 staan allen op een tweede plek. De E3 heeft ook 2 puntjes mee kunnen pakken en staan altijd vrolijk te korfballen met z’n allen. Ga zo door jongens en meisjes!

Schaatsen Heerenveen
Op vrijdag 4 januari hebben we geschaatst in Heerenveen met 40 enthousiastelingen. Het was de bedoeling om in Leeuwarden te schaatsen maar omdat het ijs in Leeuwarden kapot was zijn we uitgeweken naar Heerenveen. Hier hebben we een geslaagde dag gehad!

Kangoeroes
Op zaterdag 12 januari werd er weer een kangoeroetraining georganiseerd. 16 enthousiaste kinderen deden fanatiek mee met de training. De volgende kangoeroe training is op zaterdag 16 februari. Tot dan!

Clubfundactie & Supportersavond
Zaterdag 19 januari zijn (bijna) alle jeugd en senioren leden op de foto geweest voor de clubfundactie. Vlak voordat de actie begint zullen jullie de foto’s krijgen met daarop je unieke inlogcode naar je eigen “fanpage” waar je kunt sparen voor je artikelen. Graag wil ik alle jeugdleden heel erg bedanken voor de goede medewerking bij de fotoshoot, jullie waren geweldig! Ook was de supportersavond op deze avond, omdat veel teams aanwezig waren in de sporthal voor de fotoshoot bleven de spelers hangen en hebben we met veel supporters de teams van Harich mogen aanmoedigen, hierdoor wisten zowel de A1 als Harich 1 en Harich 2 te winnen!

Sport en spelmiddag
Op maandag 18 februari (in de voorjaarsvakantie) wordt er weer een sport en spelmiddag georganiseerd. Meer informatie volgt!

Namens de JC,

Nynke