VAN DE JEUGDCOMMISSIE

Allereerst alvast een gezond, gelukkig en sportief nieuwjaar gewenst!

Op dit moment is het voor de meeste jeugdleden nog kerstvakantie. Dit geldt ook voor het korfballen, de eerste wedstijden zullen weer plaatsvinden op zaterdag 5 januari. Ook worden er in de kerstvakantie activiteiten georganiseerd.
Op 27 december organiseerde Korfbalstars een kerstclinic in Gorredijk, hier zijn ook een aantal jeugdleden van Harich heen geweest, super wat fanatiek!


Op 29 december zal de jaarlijkse oliebollen actie weer plaatsvinden, hier doen ieder jaar weer veel vrijwilligers aan mee en ook de jeugdleden zijn actief aan het helpen! Super jongens en meisjes voor alle hulp.

Op vrijdag 4 januari gaan we met z’n allen te schaatsen in Leeuwarden, een zeer leuke en ook sportieve activiteit.

Op zaterdag 12 januari zal de eerste kangoeroetraining van 2019 plaatsvinden. De training begint om 09:00 uur in de sporthal in balk, tot dan!

Ook gaan wij als KC Harich meedoen aan de clubfund actie van de PLUS Siemonsma Balk. Hierover is al een mail verstuurd en staat er ook al informatie op de facebook pagina van KC Harich. Meer informatie volgt!

Nogmaals wens ik iedereen een sportief 2019 toe!

Namens de JC,

Nynke