Van de jeugdcommissie

Voor de jeugdploegen is het veldseizoen alweer afgelopen en dit keer met drie kampioenen: B1, D1 en de E1! Super gedaan en van harte gefeliciteerd spelers en coaches!

Binnenkort worden de trainingstijden voor de zaal weer bekend gemaakt bij de trainers en zal er weer volop in de zaal worden getraind. De trainingen zullen voor de meeste jeugdploegen, net als de senioren, na de herfstvakantie weer beginnen. Het zaalseizoen gaat 24 november weer van start, nog even geduld dus! Binnenkort, als het competitie schema bekend is, zal het jeugdschema ook weer op de site verschijnen.

Kangoeroes
In de zaal zullen er ook weer kangoeroe trainingen plaatsvinden, de datums van de kangoeroe trainingen zullen binnenkort weer bekend worden gemaakt. Ook zullen er weer toernooitjes voor de korfballende kids van 5 en 6 jaar oud worden georganiseerd.

Kampioensparade
De kampioensparade vindt dit jaar plaats op 20 oktober 2018 in de pauze van Harich 1 – Udiros 1. Hier zullen de kampioenen van dit veldseizoen gehuldigd worden en krijgen ze allen een medaille!

Activiteiten
De eerste activiteit is de veldseizoen afsluiting, deze vindt plaats op 20 oktober, er wordt heerlijke stamppot geserveerd en je kan mee doen aan een pjuktoernooi. In de herfstvakantie is er op dinsdag 23 oktober weer het zwemmen bij de Kuilart. We hopen er met z’n allen weer een gezellige avond van de maken! De trainers en coaches van de jeugdteams zullen dinsdag 30 oktober weer met elkaar aan tafel zitten om te bespreken hoe het nu gaat met de teams en het trainen geven, zodat we weer met goede tips het zaalseizoen kunnen beginnen!

Inzamelactie
Dit jaar geen verlotingsactie maar een inzamelactie om geld op te halen voor onze vereniging. Via de organisatie Bag2School Nederland wordt er een kleding inzamelingsactie opgezet in oktober – november 2018. Dit betekent: kledingkasten en zolders opruimen en alles wat overbodig is maar nog wel bruikbaar in een zak te stoppen. De zakken worden van 22 oktober tot en met 13 november verzameld in de korfbalkantine op de Harichsterdyk. Indien de kantine gesloten is staat er een grote afsluitbare bak. Meer informatie over de actie is te vinden op de site van k.c. Harich.

Veel succes iedereen met komend zaalseizoen!

Sportieve Groetjes,

Nynke