Van de Jeugdcommissie

Het korfbal seizoen is van start gegaan en er zijn alweer een aantal wedstrijden gespeeld. De teams, trainers en de coaches zijn fanatiek van start gegaan aan het seizoen. Voor sommige jeugdleden was het de eerste keer dat ze aan een officiële wedstrijd hebben mee gedaan. En wat was er een enthousiasme, super!

Ook doen er een aantal nieuwe fanatieke korfballers mee met de trainingen van de jongste jeugd. Omdat er zoveel enthousiaste jeugd wil korfballen zijn er zelfs extra trainers ingezet.

Friese Selectie
Een aantal jeugdleden zijn uitgenodigd voor de Friese selectie trainingen. Zij mogen met de eerste selectie ronde mee trainen, deze zal plaatsvinden op 3 oktober, succes allemaal!

Kangoeroes
Op 8 september zijn we weer gestart met de eerste kangoeroetraining van dit seizoen.  Er waren ongeveer 10 enthousiaste kinderen aanwezig die fanatiek mee deden. De volgende kangoeroe training staat gepland op zaterdag 13 oktober!

Activiteiten
De eerste activiteit staat gepland op woensdag 26 september, namelijk het schoolkorfbal toernooi. Deze zal dit jaar weer plaatsvinden op het korfbalveld in Harich.

In de herfstvakantie staat het zwemmen in Koudum weer op de planning, dit staat dinsdag 23 oktober gepland.

De afsluiting van het seizoen zal waarschijnlijk zaterdag 20 oktober zijn, dan hebben de senioren teams de laatste thuis wedstrijd van dit seizoen, en ook de F1 heeft nog een thuiswedstrijd.

Een sportief seizoen gewenst en succes met de komende wedstrijden!