Nieuws van het KC Harich bestuur

Voor de meeste mensen zit de vakantie er al weer op. We hopen dat iedereen weer een beetje is uitgerust en fris kan starten aan een nieuw seizoen. Dat betekent dat het korfbalseizoen ook weer van start is. Het veld ziet er na de droogte goed uit. Het veld is met name besproeid door Cor Flapper. Daar willen we Cor hartelijk voor bedanken!
Door de selectie van KC Harich wordt alweer volop getraind. Ook de jeugdteams zijn weer van start gegaan.

De competitie begint op zaterdag 8 september. Dit zal niet zomaar een start zijn, want deze zaterdag staat in het teken van de nieuwe kleedkamers. Het zal een feestelijke opening worden. Elders in Harichnieuws vindt u meer informatie hierover.
De bouwcommissie heeft niet stilgezeten deze zomer. In juni zijn alle kleedkamers voorzien van een nieuwe gietvloer, al het schilderwerk is afgerond. Buiten de kleedkamers  en rondom de kantine is een strakke, betonnen vloer gestort, aan de achterzijde is gestraat. Ook is er gras gezaaid.

Het bestuur heeft zich wederom beziggehouden met AVG (privacywet). Er staat een privacyverklaring op de website. Het aanmeldformulier voor nieuwe leden is hierop aangepast.

Op maandag 11 juni jl. is er een spelregelavond georganiseerd. De animo was niet groot, wel heeft het geleid tot het maken van de oefentoetsen of zelfs het halen van het bewijs. Er zijn nog een aantal (spelende) leden die het spelregelbewijs moeten behalen. Het zou fijn zijn dat dit binnenkort gebeurd, vanaf september 2018 stelt de KNKV het verplicht.

Janny Landman heeft aangegeven te willen stoppen met het beheren van de kantine. We willen Janny hartelijk bedanken voor al haar inzet wat ze voor de club heeft gedaan!
Gea Tadema neemt de taak van haar over en zal het beheer samen gaan doen met José Veldman.

We hopen weer op een plezierig en sportief seizoen.
Namens het bestuur,

Janneke Bruno