Heite en Memme korfbal 2018

Zaterdag 3 juni, werd het H & M toernooi gespeeld.

Aan het aantal teamopgaves zou het niet liggen. We hadden 20 teams van vier (soms zes) personen.

Met maar liefst vier poules van vijf teams gingen we van start. Twee poules van jeugd en hun ouders/oom/tantes van de categorie F en E pupillen. En twee poules met D t/m A jeugd en hun assistenten.En wauw, wat een fanatieke ouders deden er mee. Nieuwe talenten zijn er gescout! Ze kunnen zich allemaal vrijblijvend aanmelden voor bij de senioren. Er werden in elke poule vier wedstrijdjes gespeeld. Mooi om te zien hoe de kinderen met hun heit/mem/oom/tante overspeelden, om vervolgens proberen te scoren. Geweldig!

De uiteindelijke teamwinnaars van poule A en B mochten tegen elkaar uitkomen in de finale. Dit waren Lammert en Marco Burgraaf met Tessa en Nynke Oenema. Tegen Kyra plus mem en René van Tuinen plus heit en mem. Een spannende pot maar, gewonnen werd er door team Lammert en Tessa.

Bij de jongste poules was het de strijd tussen Siger en Thirza met heiten  Jacky en Reynold tegen Rixt met mem Jildou en Marina met haar ome Luut. De finale wedstrijd werd gewonnen door Siger en Thirza met hun heiten. De poulewinnaars hadden sowieso een heerlijke taart (Bakkerij Prins) te pakken. En voor de finale winnende jeugd waren er nog hele leuke, I Love Korfbal tasjes.

We kunnen terugzien op een geslaagde editie van het Heite en Memme korfballen.

Er werd zelf geopperd om er voor de volgende keer een pake en beppe ronde tussendoor te gooien. Eén wedstrijdje dan hoor, aldus een enthousiaste beppe (we nemen het mee!).

Het was een grote gezellige boel op het veld. Vele ouders waren met hun gezin gekomen om te korfballen/ te supporteren en/of te BBQ-en. En dat allemaal onder het genot van de gezellig Disco muziek.

Ook de allerjongsten vermaakten zich prima op het Springkussen en het prachtige speeltoestel.

Zeker voor herhaling vatbaar.

De inzet van de enthousiaste scheidsrechters was ook fantastisch om te zien. Voor de volgende editie mogen we ze weer vragen. Dat is positief!!

We willen iedereen (nogmaals) bedanken voor het mede mogelijk maken van een geslaagde middag/avond. Waar we als kleine club, groot in kunnen zijn!!!

Namens Aaltje en Hilde –> tot de volgende editie!