Van het KC Harich bestuur

De eerste thuiswedstrijden zijn het tweede veldseizoen alweer gespeeld en wat kunnen we trots zijn op de nieuwe kleedkamers!

Het eerste van Harich staat op dit moment op een mooie 3e plaats. Maar met nog 5 wedstrijden spelen, kan dat nog alle kanten op. Met het tweede gaat het goed. Zij staan mooi op een gedeelde eerste plaats. Het derde staat na 9 wedstrijden op plaats 7. De jeugd heeft (behalve de A1) nog maar twee wedstrijden gespeeld.

Onze bondscheidsrechters fluiten samen gemiddeld 3 wedstrijden per week. Ze  doen hun best om de boete van de Bond zo laag mogelijk te houden.

In september zijn de senioren verplicht om een spelregelbewijs te halen. Binnenkort wordt er een spelregel avond voor de oudste jeugdleden en de senioren georganiseerd. Op http://www.korfbalmasterz.nl/ kun je alvast oefenen. Dit is trouwens voor ouders enz. ook best leuk.

De TC en de JC zijn al druk bezig met o.a. de teamindelingen voor het volgende seizoen. Halverwege mei moeten de ploegen bij de Bond al zijn opgegeven.

Leden die volgend jaar niet meer kunnen of willen korfballen, kunnen zich afmelden tot 1 mei. Leden die zich hebben afgemeld, blijven lid tot 1 juli. (contributie wordt altijd achteraf betaald) Afmelden kan alleen door te mailen naar falkenamarja@hotmail.com (Je kan ervoor kiezen om trainingslid te blijven)

De jaarlijkse ledenvergadering staat gepland op maandag 7 mei a.s. aanvang 20.00 uur. Leden vanaf 15 jaar en ouders van jeugdleden worden hierbij van harte uitgenodigd. De ledenvergadering staat boven het bestuur, dus alle beslissingen die daar worden genomen zijn bindend. De voorlopige agenda staat hier.

Veel korfbal plezier!

Namens het bestuur,

Marja Bouma