Van de jeugdcommissie

Er zijn alweer enkele wedstrijden gespeel op het veld. Zaterdag 14 april werden er maar liefst 10 thuiswedstrijden gespeeld. Alleen de A1 reisde af naar Kampen. We hebben die dag ook teruggekeken op het zaalseizoen. De zaalkampioenen kregen een medaille uitgereikt, tijdens de wedstrijd van Harich 1.Dat waren de B1 en C2 aspiranten en de D1 pupillen.

Ouder informatieavond.

Op donderdag 19 april heeft de jeugdcommissie van K.C. Harich een ouderavond georganiseerd.

Voor veel ouders is het meeste bekend wat de club zoal doet, organiseert, over vergadert. Etc… Dat geldt niet voor alle ouders, vandaar dat de jeugdcommissie deze avond heeft gepland. De agenda op deze avond zag er als volgt uit:
– opening
– informatieboekje
– kledinglijn
– vrijwilligerstaken
– teamindeling
– activiteiten
– kangoeroeclub
– rondvraag
Met een opkomst van 14 (meest nieuwe) ouders werd hier het een en ander over verteld. Ook zijn er vernieuwde informatieboekjes uitgedeeld. Wij kijken terug op een nuttige avond.

Vrijdag 20 april zijn er 6 jeugdleden met ouders naar Leeuwarden WTCexpo geweest om de cheque te mogen ophalen van poiezsactie afgelopen periode. Maar liefst €1116,- is er gespaard met de muntjesactie! Allemaal hartelijk dank hiervoor.

AGENDA:

Wat:                                                  Waar:                                    Wanneer:

ledenvergadering Harich Maandag 7 mei
jeugdweekend Harich Vrijdag en zaterdag 15/16 juni
Korfbalkamp Fryslân Grou 23-25 juli 2018