Nieuwsbrief verbouwing kleedkamers K.C Harich Maart (nr. 4)

We zijn alweer aan het einde van de maand  maart, de lente is officieel begonnen en de zomertijd is van kracht! Fijn dat uurtje langer licht op de avond! De bouwploeg heeft hier echter geen hinder van gehad, de verlichting was namelijk altijd goed in de avonduren en halverwege de maand maart was het grote geheel binnen de kleedaccommodatie al verlicht vanuit het plafond zoals dit bedoeld was!

Men heeft sinds de laatste update zeker niet stil gezeten. Nog altijd wordt er door de week en met name in het weekend veel werk verricht door veelal dezelfde mensen van de bouwploeg. Bij dagen als NL-Doet en de zaterdagen zijn bij vlagen wat extra vrijwilligers op de been die allen hun steentje bijdragen!

Inmiddels kunnen we stellen dat we richting het afbouwen gaan van de kleedaccommodatie. Zoals met veel zaken is het bij deze verbouwing ook zo dat dit veel tijd in beslag neemt. Het zijn een tal van kleine zaken die nog moeten worden uitgevoerd en er gaat veel tijd zitten in de afwerking van zaken.

Inmiddels zorgt de vloerverwarming voor aangename warmte en zijn de douches en ventilatie afgemonteerd. Alle kleedkamers zijn inmiddels betegeld en gevoegd. De plafonds zijn gedicht en de verlichting en afzuigventilatie zijn geplaatst. Dit alles met de nieuwste technieken. Zo zit overal LED verlichting in geschakeld op bewegingssensoren en de ventilatie schakelt in wanneer de afzuigbox vocht detecteert. Al het leidingwerk is aangesloten, er zijn nieuwe douchekoppen en drukknoppen geplaatst en deze zijn inmiddels ook al in gebruik genomen.

Het veldseizoen is ”as we speak” alweer druk aan haar voorbereiding en aankomend weekend starten de eerste competitie wedstrijden alweer.

Afgelopen weekend zijn de laatste kunststof kozijnen geplaatst. Veel werk zit nog in, zoals eerder aangegeven, de afwerking. Dit kost de nodige tijd en handjes. Prioriteit is eerst om de kleedkamers binnenin gebruiksklaar op te leveren. Daarna zullen ook zaken rondom de accommodatie moeten gebeuren, denk aan een aantal platen die worden gemonteerd, dakgoten die nog  ontbreken, voegwerk rondom en kozijnen die worden afgewerkt. Ook de bestrating richting de ingang moet nog worden gelegd wat t.z.t. zal plaatsvinden. Ook verdient het groen en terrein rondom de accommodatie de nodige aandacht, dit heeft door al het aan en afvoeren van materialen het nodige te verduren gehad wat hersteld moet worden, dus alle hulp is de komende tijd meer dan welkom en is er echt voor iedereen wel wat te doen! Ervaring is geen vereiste! Elk weeken wordt er geklust!  Er is kennis en kunde voldoende aanwezig! Wil je graag helpen dan wordt dit enorm gewaardeerd! Hulp aanbieden of informeren kan bij de bouwcommissie (Harmen Oenema, Luut van Rijs, Harry Kramer, Jacob van Dijk en Jeroen Hofstra, (zie contactgegevens op website)

Voor foto’s kunt u kijken op facebook! De volgende update volgt snel!