Nieuws van het KC Harich bestuur

We hebben de zaalcompetitie mooi kunnen afsluiten met 4 teams die kampioen zijn geworden. Het derde heeft de hele competitie bovenaan kunnen staan. Met twee misse wedstrijden maakten ze het nog even spannend, maar het was de concurrent die punten lieten liggen en het kampioenschap was een feit. Bij de jeugd kunnen we de B1, C2 en de D1 feliciteren.

Vrijwilligers hebben dag in dag uit hun best gedaan om de verbouwing van de kleedkamers zodanig af te krijgen, dat we dit veldseizoen er gebruik van kunnen maken. Onze complimenten daarvoor!!De competitie begint zaterdag 31 maart. Het programma en de kantinediensten staat elders in het Harich Nieuws vermeld en staan op de website.

Op donderdag 15 maart is de jaarlijkse koekactie gehouden. Er zijn door de leden, ouders van jeugdleden en andere vrijwilligers ongeveer 2100 koeken verkocht. De commissie wil volgend jaar niet vastzitten aan 1 dag verkoop. De koeken kunnen eventueel die week worden opgehaald en op een moment wanneer het uitkomt worden verkocht. We hopen op deze manier nog meer te kunnen verkopen.

Zaterdag 10 maart hadden we klusdag van NL Doet. Omdat we mee deden aan NL Doet, ontvangen wij van het Oranje Fonds een subsidie van € 400,-.

De jaarlijkse ledenvergadering wordt dit jaar op maandag 7 mei gehouden. Leden vanaf 15 jaar en ouders van jeugdleden worden hierbij van harte uitgenodigd. De ledenvergadering staat boven het bestuur, dus alle beslissingen die daar worden genomen zijn bindend. We hopen weer op een mooie opkomst.

De Poiesz jeugdsponsoractie loopt 8 april tot zijn einde. Dus zorg ervoor dat alle muntjes nog worden ingeleverd. (en die van de buren enz.) Tijdens het Poiesz Gala zal een klein groepje jeugd de cheque in ontvangst nemen.

Oproep: Het bestuur is op zoek naar vrijwilligers die 1x in de maand het oud papier van het industrieterrein willen ophalen. Bauke Albada is hiermee na jaren te hebben gedaan gestopt. Bauke bedankt!

Tot slot willen wij iedereen een sportieve tweede helft van het veldseizoen toewensen.

Namens het bestuur,

Marja Bouma