Van de jeugdcommissie

De laatste wedstrijden in 2018 zijn alweer gespeeld. Er zijn enkele jeugdteams die nog 1 of 2 wedstrijden mogen spelen. Op dit moment staat de C2 op nummer 1 en zij zijn kampioen! De A2 heeft op dit moment nog 4 wedstrijden te gaan en zou alles moeten winnen om kampioen te kunnen worden, wel moet Wordt Kwiek 1 keer verliezen. De D1 kan ook nog kampioen worden, maar net als A2 moeten zij alles winnen en dan kunnen gedeeld kampioen worden samen met DTG. Ook de andere teams doen het natuurlijk goed!

Poiezs actie:
K.C. Harich mag weer meesparen! Vanaf februari heeft men de muntjes die je kreeg bij de boodschappen weer in de koker gestopt om zo een bedrag te kunnen opsparen voor de korfbalcub. Op zaterdag 24 februari heeft K. C. Harich in de Poiesz in Balk gestaan om tompoezen te promoten/verkopen om op deze manier zoveel mogelijk muntjes te ontvangen.

Scholenmiddag:
Maandag 26 februari ( in de voorjaarsvakantie) is er weer een scholenmiddag georganiseerd. In het volgende Harichnieuws lees je hier een verslag over.

In maart wordt het zaalseizoen weer afgesloten en mogen we het veld weer op. We kunnen nog even kort genieten van de ‘warme’ zaal.