*Van de jeugdcommissie*

Allereerst een gezond, plezierig en sportief
nieuwjaar gewenst!

Op dit moment is het kerstvakantie voor de meeste van ons. Dat geldt ook voor het korfballen. Er worden even geen wedstrijden gespeeld. Wel worden er activiteiten georganiseerd. Zie hieronder.
* In de maand december hebben alle leden loten mogen verkopen voor de korfbalclub. Dit heeft een mooi bedrag opgeleverd, namelijk € 3665,25. Ook de jeugdleden hebben hiervoor hun best gedaan. Allen hartelijk dank.
* Op 30 december was de jaarlijkse oliebollenactie van K.C. Harich. Hier doen ieder jaar vele vrijwilligers aan mee en ook steeds meer jeugdleden. Dankjewel jongens en meisjes, voor alle hulp.
* In de kerstvakantie werd deze keer iets anders georganiseerd. Namelijk een activiteiten speurtocht. Op het moment dat ik dit schrijf, moet het nog gebeuren. Tijdens de volgende Harichnieuws wordt er meer over verteld.
* Zaterdag 6 januari staat de eerste kangoeroetraining van dit jaar op het programma in de zaal. Het begint deze keer om 9.30 en zal rond 10.30 uur weer afgelopen zijn.
* In deze maand zal er een avond worden georganiseerd voor alle jeugdwedstrijdleiders. Deze avond zal onder leiding zijn van Hans Meulman. Informatie hierover volgt nog.