RABO Clubsupport

De Rabobank organiseert in 2022 wederom de actie Rabo ClubSupport. Leden van de Rabobank kunnen van 5 tot en met 27 september stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. KC Harich doet ook mee aan deze actie. Mensen met een rekening bij de Rabobank die nog geen lid zijn van de Rabobank kunnen dat nog worden, dit kan via de Rabo App. Lid worden kost niks maar levert je wel voordelen op, waaronder dus deze actie. Dus leden van de Rabobank stem op ons! Ben je nog geen lid vraag dat dan z.s.m. aan en stem ook op ons! Je kunt je stem uitbrengen via de Rabo App. Je kan 3 stemmen uitbrengen, dus naast KC Harich kun je ook nog stemmen op een andere stichting of vereniging uit Harich of omgeving die meedoet aan deze actie.. Vraag ook familie en vrienden om op KC Harich te stemmen! Alvast bedankt voor jullie stem. Voor nadere informatie zie de site www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Van de jeugdcommissie

Hallo sportieve jongens en meiden!

Start Seizoen

De zomervakantie is alweer bijna voorbij en de eerste jeugd trainingen gaan in de komende weken ook weer van start. De eerste competitie dag van dit seizoen is op zaterdag 10 september.

​Het wedstrijdschema van de jeugd zal verschijnen in Harichnieuws, op de site van KC Harich en is ook te vinden in de KNKV app. Het rijdersschema wordt door de teams zelf gemaakt.  

Lees verder Van de jeugdcommissie

Sponsornieuws

Trots zijn wij dat we samen met de jeugdsponsoren Haantjes Motus en ‘t Lear en Mear een verlenging van drie jaar overeen zijn gekomen. Sinds november 2016 prijken de bedrijfslogo’s van de heren Freddy Haantjes en Ayelt van Zuiden op de shirts van de voltallige jeugdafdeling van onze prachtige Korfbalclub. 

Zonder sponsoren is er geen bestaansrecht voor een vereniging. Namens de Korfbalclub zijn wij Freddy en Ayelt ontzettend dankbaar voor deze mooie verlengde samenwerking. 

Lees verder Sponsornieuws

Nieuws van het bestuur

Nog 1 á 2 wedstrijden te gaan, dan zit het voorjaarsseizoen er al weer op. Er zijn spannende en mooie wedstrijden gespeeld door de senioren en de jeugdleden. Op 28 juni is er een mooie dag geweest waarbij de beregeningsinstallatie werd geopend. Ook was er een geslaagde heite- en memme korfbal. Waar veel fanatieke leden en ouders gekorfbald hebben. Als er ouders zijn die het zó leuk vonden om nu ook te korfballen zijn zij van harte welkom op de woensdagavond om mee te trainen!

27 mei is de jaarlijkse ledenvergadering geweest. Een positieve ledenvergadering met een goede opkomst. Onder andere zijn er nieuwe punten verzameld voor het nieuwe beleidsplan 2022-2027. Aan dit beleidsplan wordt nu gewerkt. Zodra deze af is wordt dit bekend gemaakt. Ook is er gesproken over de bondscheidsrechters. Momenteel hebben we niet veel scheidsrechters, hier komt nu actie op. De eerste nieuwe scheidsrechter heeft zich al aangemeld tijdens de ledenvergadering.

Lees verder Nieuws van het bestuur

Club van 50 KC Harich kiest voor AED

Tijdens de laatste bijeenkomst van de club van 50 van KC Harich zijn er twee doelen bepaald die de club van 50 wil realiseren. Één van deze bepalingen was het aanschaffen en beschikbaar stellen van een AED. En zo geschiedde. Aan de buitenzijde van de kantine hangt een AED.

De sponsorcommissie zet zich tevens in om het tweede doel te realiseren, namelijk een nieuwe kinder korfbalpaal ter vervanging van de huidige defecte (die inmiddels is verwijderd).

Lees verder Club van 50 KC Harich kiest voor AED

van de jeugdcommissie

Begin Veldseizoen

Het zaalseizoen zit erop, na de lockdown van begin dit jaar mochten we begin februari weer los en hebben we toch nog mooi wat wedstrijden mogen spelen in de zaal! Met een frisse start beginnen we nu aan het veldseizoen. De eerste trainingen op het veld zitten er al weer op en 23 april gaan we los met de competitie. Succes allemaal!

Kangoeroes

Net als de jeugd hebben de kangoeroes ook de laatste zaaltraining gehad. Vanaf nu gaan we weer het veld op! Wanneer deze zal plaatsvinden wordt binnenkort bekend gemaakt via de mail en Facebook. Ben jij er ook weer bij?

Lees verder van de jeugdcommissie

Nieuws van het bestuur

Het zaalseizoen zit er weer op. Het was wederom een seizoen waarin we een korte break hebben gehad. Veel jeugdteams hebben alsnog bijna alle wedstrijden kunnen spelen. Bij de senioren zijn de poules in tweeën gedeeld. Waarna er na de laatste reguliere wedstrijden nog promotie en degradatiewedstrijden zijn gespeeld. Hierbij heeft het tweede twee wedstrijden tegen de Granaet gespeeld. De eerste wedstrijd werd verloren (23-16) en de tweede wedstrijd gewonnen (17-14). Dat betekende helaas wel dat de Granaet qua doelsaldo had gewonnen en zij promoveerden. Echter de 8 beste nummers 1 van de poules mochten promovoren. Dat betekend dat Harich 2 gepromoveerd is naar de reserve 1e klas! Harich 1 is laatste geworden in de poule en zij moesten degradatiewedstrijden spelen. Helaas werden beide wedstrijden verloren en dat betekend dat Harich 1 naar de 3e klasse zal gaan in het volgend zaalseizoen. Voor volgend jaar zal Hans Meulman nog een jaar hoofdcoach en trainer zijn van de selectie.

Ledenvergadering

Lees verder Nieuws van het bestuur