Club van 50

Normaal gesproken organiseert de sponsorcommissie samen met de leden van de Club van 50 om de twee jaar een bijeenkomst. In deze bijeenkomst worden er o.a. bestemmingen bepaald van het opgespaarde geld. Dit jaar zou deze in oktober 2020 gepland staan, echter wordt dit door de omstandigheden die het COVID virus met zich mee brengt tot nader orde uitgesteld. De KC denkt over een digitale invulling of zal in een later stadium een bijeenkomst organiseren, daar waar dit wordt toegestaan. 

Vriendelijke groet, KC Harich.

Nieuws van het bestuur

Gelukkig is iedereen momenteel weer hard aan het trainen op het korfbalveld. We merken dat er volop genoten wordt en iedereen erg fanatiek is. Fijn om dit te zien.
Voor volgend jaar is de KNKV druk bezig met de voorbereidingen. In het weekend van 5/6 september zal de eerste reguliere speelronde zijn. Het KNKV staat in nauw contact  met NOC*NSF en de overheid over de ontwikkelingen van het coronavirus voor de sport. Waarschijnlijk zal er voorafgaand ook door de senioren weer met volledige weerstand getraind worden. Alles is vanzelfsprekend nog onder voorbehoud van de ontwikkelingen van het coronavirus en eventuele aangepaste maatregelen van de overheid.

Lees verder Nieuws van het bestuur

Van de jeugdcommissie

Hallo allemaal,

Weer trainen!
Wat is het dit jaar anders! Voorgaande waren we nu aan het eind van het seizoen, nu door het Corona virus is er niet eens een veldseizoen! Geen wedstrijden, geen kampioenen, maar wèl trainen!
Een maand geleden mochten we weer los. Voor de jongste jeugd veranderde er niet eens zoveel. Zij mochten niet douchen of dicht bij de trainer in de buurt staan, maar tik spelletjes, doorloopballen met aangeef vanuit de korf of onderlinge wedstrijdjes. En wat een enthousiasme! Voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar werd het een 1.5 m training. Dus géén partijtjes of 1 tegen 1,  maar wel aandacht voor techniek, conditie, kracht en vooral veel plezier met elkaar! Door versoepelingen van de maatregelen mag de oudste jeugd vanaf 1 juni ook weer binnen 1.5 m trainen, laat de partijtjes maar komen!

Lees verder Van de jeugdcommissie

Nieuws van het bestuur

I.v.m. de coronacrisis is er een maand overgeslagen met het ‘Harichnieuws’, daarom nu een stukje van het bestuur via Facebook. Ook is het op de site van KC Harich elke maand te lezen.

Trainingen jeugd
Op 21 april kwam het verlossende woord eruit dat de jeugd t/m 18 jaar weer mag trainen in groepsverband. De jeugdcommissie heeft de nodige overleggen gehad en alles gereed gemaakt om weer te kunnen trainen. Zo begint elk team op een andere tijd, mogen de ouders niet het veld betreden en is voor iedereen die het veld op komt desinfectie verplicht.
Vorige week zijn de eerste trainingen dan ook voor de jeugd t/m 12 jaar weer gestart. Deze week is de oudere jeugd t/m 18 jaar weer van start gegaan. Voor de oudere jeugd geldt wel dat zij 1.5 meter afstand van elkaar moeten behouden. Hier worden creatieve trainingen voor bedacht.

Koekactie
Door alle maatregelen ging de koekactie dit jaar anders dan anders, wat zijn we dan blij met social media dat we op deze manier de koeken konden verkopen. Iedereen die zelf naar de bakkerij is geweest, gekocht en verkocht heeft via de app, mail, vrienden, familie of op het werk.. Hartelijk dank! We hebben alle koeken kunnen verkopen hierdoor. Ook willen we iedereen van Bakkerij Prins bedanken voor de koekactie en voor de afgelopen jaren heel erg bedankt voor de fijne samenwerkingen!!

Lees verder Nieuws van het bestuur

Nieuws van het bestuur

Graag had ik jullie willen vertellen dat we op 14 maart een spannende wedstrijd hadden gezien met alle supporters bij elkaar in de sporthal. Helaas werd op 12 maart bekend dat we tenminste tot 31 maart geen wedstrijden zullen spelen om het coronavirus. Verstandig leek het ons als bestuur om ook de trainingen te stoppen tot tenminste 31 maart. 16 maart is er door de KNKV besloten om de overige wedstrijden van de zaalcompetitie te schrappen.

Update op 23 maart zijn de maatregelen door het kabinet nog strenger geworden. Een maatregel wat hieronder valt is dat er geen bijeenkomsten of evenementen mogen plaatsvinden tot 1 juni. Het KNKV heeft besloten om helaas alle wedstrijden voor het veldseizoen af te lassen. Over de afwikkeling – dus de rangschikking en promotie- en degradatieregeling- neemt de KNKV uiterlijk 6 april besluit. Op de site van de KNKV kunt u het nieuws volgen wat betreft het coronavirus, natuurlijk houden wij u ook op de hoogte.

Lees verder Nieuws van het bestuur

Corona virus

Update van het bestuur inzake maatregelen Corona virus:
In navolging van de wedstrijden en op advies van de KNKV is besloten de trainingen tot en met 31 maart af te lassen. Mocht er nadere informatie volgen, dan worden jullie daar zo snel mogelijk over geïnformeerd.
Voor de orde: ook alle activiteiten die voor deze periode gepland staan, gaan niet door. De koekactie wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum.

Nieuws van bestuur

De voorjaarsvakantie voor de scholen zit er alweer op. Voor de meeste teams betekend dit dat ze twee weekenden rust hebben gehad. Sommige jeugdteams hebben wel een wedstrijd mogen spelen. De meeste teams mogen nog 5 wedstrijden in de zaal spelen en gaan daarna alweer het veld op. Op 14 maart zal Harich 1 weer optreden tegen DTG 1. Helaas werd de vorige wedstrijd verloren met 15-13, Harich zal er dit keer dan ook op gebrand zijn de volgende wedstrijd te winnen. Graag nodigen we iedereen weer uit om deze wedstrijd bij te wonen en Harich de overwinning toe te juichen!

Lees verder Nieuws van bestuur